My Brand Story

[ My Brand Story – Minyak Kelapa Dara ]

Saya Sahrizal Bin Mohd Noh, adalah pengurus pemasaran minyak kelapa dara untuk syarikat Smn Global Marketing . Smn Global Marketing adalah syarikat yang bergerak maju , aktif didalam bidang pembekalan Mnyak Kelapa Dara di Malaysia semenjak dari tahun 2008.
Pelbagai produk yang telah terhasil dari inovasi dan kreativiti pengusaha syarikat kesihatan yang menghasilkan produk berasaskan Minyak kelapa Dara , Seperti produk Catalyst, Treenea, D’Aura Marketing, Beauty Garden Worlwide dan lain-lain lagi.
Kepakaran saya adalah membantu anda hidup lebih sihat dengan penggunaan Minyak Kelapa Dara tanpa menggunakan bahan kimia dan diproses dengan menggunakan sumber alam semulajadi.
Saya telah membantu ramai pengusaha-pengusaha syarikat kesihatan yang menghadapi kesukaran terutama yang ingin mendapatkan bekalan minyak kelapa dara di pasaran Malaysia khususnya. Jaminan yang kami berikan adalah harga Yang kompetitif, berkualiti dan terjamin halal.

Kami memberikan anda Hidup sihat dengan teknologi dari sumber alam semula jadi tanpa bahan kimia. Berapa ramai yang ingin tahu mendapatkan minyak kelapa dara secara borong dengan harga termurah di pasaran Malaysia?
 
Sila hubungi saya di talian 012-7267647 En Shah “Peneraju Minyak Kelapa Dara No 1 Di Malaysia”
 
 
 
 
 

644 thoughts on “My Brand Story