Analysis Minyak Kelapa Kelapa Dara Dari Universiti Teknologi Malaysia

Analysis Minyak Kelapa Kelapa Dara Dari

Universiti Teknologi Malaysia

Terima kasih saya ucapkan kepada pihak Universiti Teknologi Malaysia Skudai Johor, terutamanya bahagian Institut Bioproduct kerana sudi untuk menerima dan juga membuat ujian makmal ke atas minyak kelapa dara yang di bekalkan oleh pihak saya. Terima kasih sekali lagi atas analysis minyak kelapa dara dari universiti teknologi malaysia.

Analisa Minyak Kelapa Dara telah di uji di Makmal Utm Skudai

Di dalam blog saya ini , saya sertakan analisa yang di perolehi selepas menghantar sample Minyak Kelapa Dara yang telah saya hantar di makmal Universiti Teknologi Malaysia untuk tujuan ketulenan minyak kelapa dara tersebut.

Bagi minyak kelapa dara yang di bekalkan oleh pihak saya, pekara yang paling saya utamakan adalah aspek ketulenan Minyak Kelapa Dara itu sendiri di mana dengan ujian yang di keluarkan oleh pihak yang bertauliah terutamanya pihak makmal. Dengan sijil tersebut mengesahkan bahawa minyak kelapa dara itu adalah bebas dari sifat bahan kimia, bahan asing lain , dan serta mengandungi kandungan Nutrisi minyak kelapa dara.

Dengan adanya analysis minyak kelapa dara dari universiti teknologi malaysia , ujian yang telah di sahkan oleh pihak yang menjalankan ujian makmal, bahawa minyak yang di bekalkan oleh pihak kami ini adalah 100 % tulen.

Pihak saya sentiasa menjalankan dan menghantar sample sample minyak kelapa dara ke makmal untuk menguji ketulenan  minyak kelapa dara tersebut sebelum menghantar ke pelanggan pelanggan kami.

Kami sediakan maklumat untuk anda yang serius ingin menambahkan pendapatan keluarga !

  • Modal Yang Amat Rendah
  • Prospek Minyak Kelapa Dara Yang Luas Dan Tidak Terhad
  • Minyak Kelapa Dara Yang Di Hasilkan Berkualiti
  • Telah Terjual Lebih Dari 100,000 Botol
  • Lebih 5 Tahun Mendapat Kepercayaan Dari Pelanggan.
  • Selamat Di Gunakan Pada Semua Peringkat Umur
  • Tidak Mempunyai Bahan Kimia
  • 100 % Dari Buah Kelapa Segar
 Jangan lepaskan peluang perniagaan minyak kelapa dara untuk tahun 2016.

Peluang terbaik untuk anda !

Untuk Keterangan Lanjut

Sila Whatsapp / Sms Di Talian:

012-7267647 En Shah
Analysis Minyak Kelapa Kelapa Dara

Analysis Minyak Kelapa Kelapa Dara

 
WhatsApp chat