Usahawan Minyak Kelapa Dara Malaysia

Alhamdulilah syukur di panjatkan ke pada Allah SWT, dengan izin nya saya telah pun menyempurnakan kursus Minyak Kelapa Dara Malaysia anjuran Jabatan Pertanian Negeri Johor pada 21 Oktober 2015 di Pusat Air Hitam Kluang Johor.

Terima kasih di ucapkan juga kepada tenaga pengajar Di Pusat Air Hitam kerana sudi mengajarkan kami semua tentang memprosesan minyak kelapa dara dari awal hingga terhasilnya Minyak Kelapa Dara.

Saya Sahrizal Bin Mohd Noh, selaku pengurus pemasaran untuk syarikat SMN Natural Products Plt.

SMN Natural Products Plt adalah syarikat yang bergerak maju , aktif didalam bidang pembekalan Minyak Kelapa Dara di Malaysia semenjak dari tahun 2011.

Bermula menjual secara kecil kecilan di rumah,kini saya mengorak langkah lebih jauh dengan adanya stor dan bengkel untuk segala urusan jualan dan aktiviti syarikat. Pelbagai produk yang telah terhasil dari inovasi dan kreativiti pengusaha yang menghasilkan produk berasaskan Minyak kelapa dara.

Kepakaran saya adalah membantu anda hidup lebih sihat dengan penggunaan Minyak Kelapa Dara di dalam kehidupan seharian dan membantu lebih sihat dan cergas kerana minyak kelapa dara adalah makanan kesihatan alam semulajadi yang tidak ternilai harganya.

Saya telah membantu ramai pengusaha-pengusaha di Malaysia yang menghadapi kesukaran terutamanya yang ingin mendapatkan bekalan minyak kelapa dara di pasaran Malaysia khususnya.Saya akui kukurangan bekalan di malaysia tidak mencukupi dan agak mahal berbanding dari luar negara. Apa yang saya boleh bantu pengusaha-pengusaha produk kesihatan disini adalah jaminan yang di berikan adalah tentang harga yang kompetitif, berkualiti dan terjamin halal.

Kami memberikan anda Hidup sihat dengan teknologi dari sumber alam semula jadi. Gunakan anugerah yang Allah berikan kepada semua kehidupan di dunia ini sebaiknya dan bantulah mereka yang memerlukan dengan berkongsi maklumat di sini.

Ini adalah serba sedikit Profile Penulis Minyak Kelapa Dara saya di dalam web ini.  Selamat membaca.

Ingin mendapatkan Minyak Kelapa Dara Dari saya ?

Hubungi sekarang !

Sms / Whatsapp wakil pemasaran kami :

012-755 9791  Puan Juliana.

minyak kelapa dara malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat