Minyak Kelapa Dara Malaysia

Minyak Kelapa Dara Malaysia

Tahukah anda bahawa Minyak Kelapa Dara Malaysia di hasilkan secara semulajadi dari buah kelapa yang segar, terbaik dan di petik dari ladang kelapa. Proses penghasilan yang amat teliti dan terjaga dari segi kebersihan memastikan MINYAK KELAPA DARA  yang di hasilkan adalah berkualiti dan memenuhi piawaian yang ditetapkan.

Gunakan Minyak Kelapa Dara Tanpa Was-was

Minyak Kelapa Dara boleh di ambil sebagai makanan tambahan dan juga untuk kegunaan luaran. Adunan semulajadinya tidak mempunyai bahan kimia dan bahan pengawet serta di sahkan halal, jadi anda mendapat khasiat minyak kelapa dara yang tulen dan asli tanpa was-was.

Minyak Kelapa Dara Dan Tenaga

Minyak Kelapa Dara dihasilkan daripada gabungan asid lemak dengan rantaian sederhana, ia mudah di hadam dan di tukar kepada tenaga. Ia dapat memperbaiki paras kolestrol dan memperbaiki kesihatan jantung. Saiz molekul asid lemak kecil memudahkan penembusan ke dalam membran sel tanpa memerlukan protein pembawa. Apabila masuk ke dalam sel-sel badan, asida lemak minyak kelapa dara akan di cerna serta merta dan nutrien larut lemaknya boleh di serap dengan cepat.

Pengambilan minyak kelapa dara secara kerap dapat meningkatkan metabolisme badan, mempercepatkan pembakaran lemak dan menguatkan sistem imunisasi badan. Asid lemak minyak kelapa dara bersifat anti-bakteria, anti kulat dan anti virus yang kuat, mampu melegakan jangkitan yang berkaitan dengan bakteria,kulat dan virus.

Diantara Kebaikan Dan Khasiat Minyak Kelapa Dara.

  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
  • Menghasilkan tenaga segera.
  • Baik untuk kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • Mengurangkan gejala dermatitis
  • Membantu memelihara kulit mengurangkan kulit dari kekeringan serta kekenduran

Berminat Untuk Mendapatkan Minyak Kelapa Dara Dari Kami ?

Hubungi atau whatsapp Untuk Keterangan Lanjut.

 

 

7 thoughts on “Minyak Kelapa Dara Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat