Kelas Memproses Minyak Kelapa Dara Online 2019

Hai, Assalamualaikum semua, apa kabar ? lama saya tak mengemaskini website saya, maklumlah agak busy sedikit sekarang ni. Ok lah saya nak share sedikit tentang apa yang akan kami lakukan untuk membantu usahawan usahawan di luar sana yang berminat untuk memproses minyak kelapa dara secara kecil kecilan di rumah. Kelas ini kami namakan Kelas Memproses Minyak Kelapa Dara Online 2019.

Kami mendapat respond yang sangat luar biasa tentang kursus memprosess minyak kelapa dara ni, ada yang telefon, ada yang whatsapp dan tak lupa juga ada yang email mengenai kelas  ini.

Alhamdulilah pada tahun ni, kami berkesempatan untuk mengadalakan kelas online. Kami yakin bahawa dengan ilmu dan panduan asas memproses minyak kelapa dara di rumah dari kami ini, dapat membantu serba sedikit pendapatan tambahan sekeluarga.

Kelas Memprosess Minyak Kelapa Dara Online 2019.

Mulai August ini , kami akan mengadakan Kelas Memproses  Minyak Kelapa Dara secara online, satu satu nya kelas online kami yang akan kami buat bermula tahun ini.

Kami yakin dengan ada nya kelas online, peserta peserta dapat mampu menjimatkan masa, tenaga, minyak ,tempat tinggal anda semua tanpa menghadiri kelas kami di Johor.

http://kelasmemprosesminyakelapadara.wasap.my/

Apa yang kami akan ajar kan bagaimana memilih buah kelapa, bagaimana memproses, cara simpanan dan lain lain bahan yang di perlukan untuk menghasilkan minyak kelapa dara premium.

  • Cara memilih buah kelapa yang betul
  • Bahan bahan yang di gunakan.
  • Cara cara  menghasilkan minyak kelapa dara
  • Cara simpanan yang betul
  • Kaedah di gunakan untuk menghasilkan minyak kelapa dara.
  • Cara penyediaan selepas pengeluaran minyak kelapa dara
  • Tips menaikkan kualiti pada produk minyak kelapa dara
  • Khasiat minyak kelapa dara

Insyallah dengan pembelajaran dari kami, kami akan support cara pembuatan minyak kelapa dara di dalam Telegram.

Untuk yang berminat dan belajar online dengan kami kelas memproses minyak kelapa dara online 2019 ini boleh lah tekan link di bawah ni ya. Insyaallah kami akan membalas secepat mungkin.

Tekan Link di bawah ni ya ⇓

http://kelasmemprosesminyakelapadara.wasap.my/

12 thoughts on “Kelas Memproses Minyak Kelapa Dara Online 2019

Comments are closed.

WhatsApp chat